❌ CORONA UPDATE ❌

LIEVE KLANT,

ONZE WINKEL IS ALLE DAGEN (BEHALVE ZONDAG) GEOPEND VAN 10:00 TOT 17:00. OOK BUITEN DEZE TIJDEN KAN EEN AFSPRAAK WORDEN GEMAAKT!

MOOIE LINGERIE, BADMODE, NACHTMODE EN ONDERGOED SHOPPEN IN ONZE WINKEL BLIJFT DUS VOORALSNOG MOGELIJK EN ONZE WEBSHOP ZAL 24/7 OPEN ZIJN. OOK IS HET MOGELIJK OM EEN PRIVÉ SHOPPING AFSPRAAK TE MAKEN GEDURENDE OPENINGSUREN ÉN OOK DAARBUITEN.  DAARNAAST ZIJN WIJ BEREID DE DOOR U GEWENSTE ARTIKELEN AAN HUIS TE BRENGEN!

HEEFT U EEN VRAAG, WILT U EEN BESTELLING PLAATSEN, EEN AFSPRAAK MAKEN VOOR EEN PRIVÉ LINGERIESTYLING SESSIE...? U KUNT ONS TELEFONISCH BEREIKEN TIJDENS OPENINGSTIJDEN OP 0492-522308 EN BUITEN OPENINGSTIJDEN OP 0624624253. PER MAIL ZIJN WIJ DE HELE DAG TE BEREIKEN VIA LINGERIEVANBOKHOVEN@GMAIL.COM.

PAS GOED OP UZELF EN ELKAAR

BLIJF GEZOND !

M.V.G. KIM & EMMA✔ BOUTIQUE IN HELMOND

✔ GRATIS VERZENDING VANAF 50 EURO & GRATIS CADEAU VERPAKKING

✔SNELLE LEVERING & EENVOUDIG RETOUR

✔ LINGERIE & BADMODE VAN A T/M J-CUP VAN ALLE BEKENDE LINGERIE-MERKEN
Meer weten over Lingerie?Bezoek onze Lingerie Speciaalzaak in Helmond


Lingerie van Bokhoven is al 66 jaar een begrip in Helmond en omstreken - Noord-Brabant - op het gebied van kwalitatief hoogwaardige ondermode, badmode & lingerie. Wij weten als geen ander dat het belang van goede lingerie groot is en veel vrouwen moeilijkheden hebben met het vinden van de juiste bh / badkleding. Daarom bieden wij een unieke lingeriestyling service aan, waardoor elke vrouw met de juiste lingerie en een lach de deur uit gaat! Door onze jarenlange ervaring hebben wij een compleet assortiment samengesteld met de beste A-merken lingerie & badmode - zoals PrimaDonna, Twist, Aubade, Mey, Nina von C -, perfecte pasvormen en hoogwaardige kwaliteiten. Of je nu Cup A, B of C hebt of Cup D, E, F, G, H, I, J of groter. Voor de laatste trends, maar ook voor de beste basics bent U bij ons op het juiste adres!

lingerie Helmond - lingerie Aarle-rixtel - lingerie Deurne - lingerie Neunen - lingerie Beek en Donk - lingerie Geldrop - lingerie Bakel - lingerie Eindhoven