HOME » CORRIGEREND ONDERGOED ADVIES | ONLINE PASKAMER

WELKE SOORT CORRIGEREND ONDERGOED PAST BIJ JOU?

Welke lichaamsbouw je ook hebt, corrigerend ondergoed, ook wel 'shapewear' genoemd, is geschikt voor elke vrouw!

Shapewear pakt niet alleen de persoonlijke 'probleemzones' aan, maar is ook onmisbaar bij het creëren van een gladgestreken silhouet, zodat jij er helemaal mooi uitziet in je zomerse outfit, strakke jurkje of mooie gladde broek! Shapewear zorgt er voor dat jouw mooie kanten benadrukt worden en kan jou helpen je mooier en zelfverzekerder te voelen, wie wil dat nou niet?

 

Wil jij weten welke soort shapewear het meest geschikt is voor jouw figuur, 'probleemzones' en wensen, kijk dan eens naar onderstaand advies of neem persoonlijk contact met ons op! Wij kunnen U zeker helpen!

 

 

Wil jij een slanke taille, platte buik en mooie billen en benen in jouw mooie outfit? Ben jij op zoek naar een correctie voor de buik of heupen? Wij hebben een grote keuze aan corrigerende hemden, tops, broekjes, body's taillebanden en jurkjes in ons asso

STAP 1: HERKEN JE FIGUUR

DE APPEL

 

Gewenste effect van shapewear: slankere taille en indrukken van de buik, maag, minder aftekening van de BH aan de rugzijde en glad trekken van de huid in de probleemzones.

Geschikte shapewear: een corrigerende body, hoge slip tot aan de BH of een corrigerend jurkje

Zeker niet doen: een lage correctie slip, deze gaat omkrullen!

 

DE PEER

 

Gewenste effect van shapewear: smallere heupen, billen en dijen, minder aftekening van de slip op de heupen en in de dijen en glad trekken van de huid in de probleemzones.

Geschikte Shapewear:broekjes met pijpen en jurkjes

Zeker niet doen: Slips zonder pijpen, deze snijden in de heupen!

 

DE ZANDLOPER

 

Gewenste effect van shapewear: het accentueren van de taille, benadrukken van de vrouwelijke rondingen en glad trekken van de huid in de probleemzones.

Geschikte Shapewear: Jurkjes of een body om oneffenheden weg te halen.

Zeker niet doen: corrigerende hemdjes kunnen omhoog kruipen.

 

 

HET RECHTE FIGUUR

 

Gewenst effect van shapewear: het creëren van een taille en glad trekken van de huid in de probleemzones.

Geschikte Shapewear: een body, slip of jurkje

Zeker niet doen: een shortje met pijpen heeft waarschijnlijk weinig effect.

 

LICHAAMSKENMERKEN PER FIGUUR

FIGUUR KENMERKEN, DOEL VAN CORRIGEREND ONDERGOED EN GEADVISEERDE SOORT SHAPEWEAR.

DE OMGEKEERDE PEER

 

Gewenste effect van shapewear: het indrukken van de buik en zijkanten en glad trekken van de huid in de probleemzones. Een goede BH zorgt voor een goede en mooie lift van de borsten. 

Geschikte Shapewear: een corrigerend hemd ,body of jurkje

Zeker niet doen: zorg ervoor dat de shapewear onder de borsten door loopt, anders worden deze platgedrukt.

 STAP 2: MATE VAN CORRECTIE 

LIGHT      

 

Geschikt voor degene die een lichte correctie wenst, maar niet wil inleveren op comfort en flexibiliteit. Net een beetje correctie bij een probleemgebied is voldoende en dat zonder knellende elastieken randjes en zichtbare lijntjes! Deze vorm van shaping is ideaal voor dagelijks gebruik.

 

MEDIUM

 

Deze shapewear zorgt voor een gestroomlijnd silhouet, maar zijn nog steeds comfortabel en flexibel. Zij geven net dat beetje meer correctie en zijn vaak naadloos afgewerkt voor onder strakker aansluitende kleding. Als je ervan houdt iets straks om het lijf te hebben, zijn deze shapers nog goed dagelijks te gebruiken.

 

Stevig corrigerend ondergoed voor het creeren van een platte buik, mooie heupen en billen en strak trekken van de huid.

MAXIMUM SUPPORT

 

Deze shapewear geeft extra ondersteuning bij de 'probleemzones' zoals de buik, bovenbenen, billen en/of lovehandles. Het shapewear product zit super strak, zorgt voor een mooi gestroomlijnd silhouet en stevige correctie van de 'probleemzones'. Ideaal voor onder speciale kleding zoals strakke jurkjes, broeken, feestkleding, maar ook fijn voor na een bevalling, wanneer je veel bent afgevallen enzovoorts. 

 

STAP 3: PASADVIES CORRIGEREND ONDERGOED

pasadvies voor corrigerend ondergoed / shapewear voor grote en kleine maten, voor het creeren van een strakke buik, slanke taille, mooie strakke heupen en billen  en straktrekken van de huid.

 

  • Advies 1: Let tijdens het passen van corrigerend ondergoed op scherpe dingen zoals ringen en nagels Corrigerend ondergoed is vaak dun (ideaal voor onder strakke kleding) en daardoor makkelijk te beschadigen met scherpe voorwerpen.
  • Advies 2: Stap bij het aantrekken altijd ín het product in plaats van het over je hoofd aan te trekken; óók bij hemdjes en jurkjes. Het is niet alleen makkelijker, je hoeft minder kracht te zetten (shapwear moet strak zitten) en zorgt ervoor dat het product op de juiste plek zit.  
  • Advies 3: Bij corrigerend ondergoed met pijpjes plaats je eerst het pijpje op je bovenbeen tot op de juiste hoogte, voordat je voorzichtig het broekgedeelte over je heupen en billen optrekt. Corrigerend ondergoed met een hoge taille vouw je bij elkaar en trek je eerst aan als een gewone slip. Daarna vouw je de taille omhoog over je buik.
  • Advies 4: Om ervoor te zorgen dat een hoge taille slip goed blijft zitten kan je de rand onder je BH band stoppen. Om een corrigerend hemdje op zijn plaats te houden, stop je deze in je onderbroek.
  • Advies 5: Koop shapewear zeker niet te klein. Te klein shapewear zorgt voor veel irritatie, knellende randen en aftekeningen. Wil je meer correctie, kies dan voor een product met een hogere mate van shaping!

 

 

VEELGESTELDE VRAGEN EN ANTWOORDEN

 

HOE BLIJFT SHAPEWEAR OP ZIJN PLAATS ZITTEN?

Corrigerend ondergoed blijft in principe goed op zijn plaats zitten indien de juiste maat wordt gedragen. De merken die wij voeren zijn van hoge kwaliteit en houden rekening met het risico dat shapewear niet op zijn plaats blijft zitten. Daarom worden er vaak siliconen randjes verwerkt aan boven en onderzijde.  Of shapewear goed blijft zitten is daarnaast afhankelijk van het lichaamstype en soort shapewear. Een appelfiguur is bijvoorbeeld niet gebaat bij een lage correctie slip omdat de buik de slip naar beneden zal drukken waardoor deze om krult. Wil je zeker zijn dat alles op zijn plek blijft zitten, kies dan voor een corrigerende body. Een body zit aan beide kanten vast en kan daarmee geen kant op!

 

IS SHAPEWEAR NIET WARM OM TE DRAGEN?

Wanneer je shapewear draagt onder je kleding is dat een laagje extra en vanzelfsprekend is dat iets warmer. Echter, merken ontwikkelen steeds fijnere, meer opengewerkte en luchtigere stoffen die toch goede correctie bieden! Shapewear van bijvoorbeeld Polyamide en Elastan voelt zacht, glad en koel aan op de huid 

 

KRIJG IK DOOR HET DRAGEN VAN SHAPEWEAR EEN MAATJE MINDER?

Mensen zijn geneigd shapewear een maatje kleiner dan de gebruikelijke maat te kiezen omdat shapewear lekker 'strak' moet zitten. Dit is echter niet aan te raden, want een maatje te klein kan resulteren in afrollend, opkruipend en/of knellend corrigerend ondergoed. (Stevig) corrigerend ondergoed drukt de buik en 'hobbels en bobbels' in je lichaam glad en laat je strakker in je vel zitten. Hoewel je feitelijk geen maat minder krijgt kan het dragen van corrigerend ondergoed wel ervoor zorgen dat mensen denken dat je afgevallen bent! Het belangrijkste is dat jij je mooier en zelfverzekerder voelt want dat straal je uit!

 

WELKE MAAT MOET IK KIEZEN?

Kies voor je normale kleding maat. Te klein shapewear kan resulteren in afrollend, opkruipend en/of knellend corrigerend ondergoed en daarmee zelfs extra 'hobbels en bobbels' creëren. 

TOCH NOG TWIJFELS, NEEM DAN CONTACT MET ONS OP VIA ONDERSTAANDE BUTTON: