HOME » LINGERIE STYLING

Kwaliteitslabel Lingerie Styling 

KWALITEITSLABEL LINGERIE STYLING

 

Lingerie is ontworpen om het vrouwelijk lichaam mooier te maken, de vrouw meer zelfvertrouwen te geven en haar tegelijkertijd te ontlasten van het gewicht dat zij elke dag mee moet dragen.  Een Lingeriespeciaalzaak kan U helpen bij het vinden van de juiste BH.

Lingerie van Bokhoven is een erkende Lingeriespeciaalzaak met een Kwaliteitslabel Lingerie Styling. Dit kwaliteitslabel wordt gegeven aan speciaalzaken die een professionele opleiding van lingeriegroep Van de Velde (de makers van PrimaDonna en Marie Jo) volgden en een ruim en breed assortiment van kwalitatief hoogwaardige lingeriemerken aanbieden. 

DESKUNDIG, EERLIJK EN GOED LINGERIE ADVIES

 

Lingerie van Bokhoven bestaat al sinds 1952. De liefde voor lingerie zit in ons bloed. Onze jarenlange ervaring heeft er uiteraard voor gezorgd dat wij als geen ander weten welke merken, modellen, pasvormen en snitten er op de markt zijn en hoe deze toegepast kunnen worden op verschillende soorten lichamen. Vaak is één blik al genoeg om de juiste BH (maat & model) uit kast te halen. Wie opziet tegen het kopen van een nieuwe BH en passen is bij ons dus aan het juiste adres! 

 

WAT ONDERSCHEIDT ONS VAN ANDERE LINGERIE WINKELS?

 

LINGERIE & STYLING ADVIES → Wij geven professionele maat- en stylingadvies. We bepalen niet alleen de juiste maat, maar kijken ook welke modellen het mooiste bij uw figuur passen en welke modellen geschikt zijn voor onder verschillende kledingsitems. 

 

ZEER RUIM EN BREED ASSORTIMENT VAN ALLE BEKENDE LINGERIE- EN BADMODE MERKEN

Wij hebben een zeer ruim en breed assortiment aan kwalitatief hoogwaardige lingeriemerken in alle prijsklassen. Omdat wij constant op de hoogte blijven van nieuwigheden in de bodyfashion branche wordt ons assortiment regelmatig aangevuld met nieuwe merken, modelen e.d. 

 

COMFORTABELE PASKAMERS & DISCETE SERVICE → Wij begrijpen dat het uitzoeken van lingerie zeer persoonlijk is, daarom is onze service discreet en zijn onze paskamers ruim, zodat u uiterst privé en comfortabel kunt passen. Lingerie passen wordt door veel vrouwen als frustrerend en oncomfortabel gezien, wij willen daar graag verandering in brengen! Met het juiste advies hoeft lingerie kopen helemaal niet vervelend te zijn! Wij zorgen er graag voor dat u met een fijn gevoel de deur uit gaat!