HOME » BADKLEDING » MILA & LENTIGGINI SWIM

LET OP! DE BADPAKKEN EN TANKINI'S DIE OP UITVERKOCHT STAAN, ZULLEN ROND MAART 2020 WORDEN UITGELEVERD! WILT U OP DE HOOGTE BLIJVEN, VUL DAN BOVENSTAAND FORMULIER IN! U KRIJGT DAN BERICHT WANNEER DE NIEUWE COLLECTIE IS UITGELEVERD!

 

Mila_mila_Lentiggini_lentiggini_badpakken_badpak_tankini_Tankini_Sale_outlet_online_kopen_in_winkel_met_softcups_soft_cups_beugels_beugel_zonder_beugel_chloorbestendig_corrigerend_grote_maat_maten_cupmaat_cupmaten_winkels_in_Helmond_deurne_brandevoort_neu
Mila_mila_Lentiggini_lentiggini_badpakken_badpak_tankini_Tankini_Sale_outlet_online_kopen_in_winkel_met_softcups_soft_cups_beugels_beugel_zonder_beugel_chloorbestendig_corrigerend_grote_maat_maten_cupmaat_cupmaten_Helmond

MILA & LENTIGGINI - BADPAKKEN - TANKINI'S - BIKINI'S

Mila en Lentiggini zijn een badkleding merken voor vrouwen die bekend staan om haar mooie exclusieve prints, goede pasvorm, betaalbare badkleding (badpakken, tankini's en bikini's) en ruime keuze.

De pasvorm van Mila en Lentiggini zijn zeer goed. De badpakken en tankini's hebben zachte voorgevormde soft cups zonder beugels die met een elastieke band onder de buste zorgen voor extra stevigheid. De cups geven voldoende ondersteuning voor cupmaat B, C, D en (soms) E-cup.  De powernets in de buikstukken zorgen voor een corrigerend effect. 

De badpakken en tankini's kunt U zowel in de winkel als online kopen en zijn beschikbaar in de maten 38, 40, 42, 44, 46, 48 en 50. Ze hebben een makkelijke pasvorm (uw gebruikelijke kledingmaat wordt geadviseerd) en daardoor ook makkelijk online te bestellen. De badpakken zijn van uitstekende kwaliteit, veelal chloorbestendig, blijven mooi in vorm en zien er luxueus en prachtig uit!