HOME » BADKLEDING » MILA & LENTIGGINI SWIM

MILA & LENTIGGINI  TANKINI'S EN BADPAKKEN

Mila_mila_Lentiggini_lentiggini_badpakken_badpak_tankini_Tankini_Sale_outlet_online_kopen_in_winkel_met_softcups_soft_cups_beugels_beugel_zonder_beugel_chloorbestendig_corrigerend_grote_maat_maten_cupmaat_cupmaten_winkels_in_Helmond_deurne_brandevoort_neu
Mila_mila_Lentiggini_lentiggini_badpakken_badpak_tankini_Tankini_Sale_outlet_online_kopen_in_winkel_met_softcups_soft_cups_beugels_beugel_zonder_beugel_chloorbestendig_corrigerend_grote_maat_maten_cupmaat_cupmaten_Helmond

MILA & LENTIGGINI, MODIEUZE BADKLEDING VAN MAAT 38 T/M 50

Mila en Lentiggini staan bekend om haar mooie exclusieve prints, goede pasvorm, betaalbare badkleding (badpakken, tankini's en bikini's zijn allemaal 59,95 euro) en ruime keuze.

MILA & LENTIGGINI, BADPAKKEN EN TANKINI'S MET EEN MAKKELIJKE EN FIJNE PASVORM

De pasvormen van Mila en Lentiggini zijn zeer goed. De badpakken en tankini's hebben zachte voorgevormde soft cups zonder beugels die met een elastieke band onder de buste zorgen voor extra stevigheid. De cups geven voldoende ondersteuning voor cupmaat B, C, D en (soms) E-cup.  De powernets in de buikstukken zorgen voor een corrigerend effect. De badpakken en tankini's zijn verkrijgbaar in de maten 38, 40, 42, 44, 46, 48 en 50.

MILA & LENTIGGINI BADPAK, TANKINI OF BIKINI ONLINE KOPEN

badkleding, badpakken en tankini's van Mila en Lentiggini hebben een zeer makkelijke pasvorm (uw gebruikelijke kledingmaat wordt geadviseerd) en zijn daardoor makkelijk online te bestellen. De badpakken zijn van uitstekende kwaliteit, veelal chloorbestendig, blijven mooi in vorm en zien er luxueus en prachtig uit!

Voel je zeker en mooi in de badkleding van Mila en Lentiggini en koop jouwMila / Lentiggini Badpak of Tankini bij Lingerie van Bokhoven via onze Webshop of in onze Lingerie Speciaalzaak.