HOME » BLOG » Waarom kiezen voor een lingerie speciaalzaak?

Waarom kiezen voor een lingerie speciaalzaak?

bh-speciaal-zaak-helmond-eindhoven-deurne-neunen-beek-en-donk-aarle-rixtel

 

BH's kun je tegenwoordig overal kopen, bij de LIDL, ACTION, HEMA, ZEEMAN, HUNKEMOLLER, en noem maar op. Een BH is een BH toch...?

Niets is minder waar, de ene bh is zeker de andere niet. Er zit veel kwaliteitsverschil tussen verschillende merken. Zowel qua pasvorm als kwaliteit zijn beha's van A-merken niet te vergelijken met merken als LIDL, ZEEMAN, HUNKEMOLLER en HEMA. Wil je een goede ondersteuning? Koop je beha dan in een Lingerie Speciaalzaak. Uw bh zal beter en fijner zitten en u zult langer plezier hebben van uw bh (en dus minder snel weer een nieuwe moeten kopen). 

Maar wat is nou een Lingerie Speciaalzaak en wat onderscheidt deze met een andere winkel waar je BH's kan kopen? Lees het in deze Blog!

 

WAT IS EEN LINGERIE SPECIAALZAAK?

 

Lingerie is ontworpen om het vrouwelijk lichaam mooier te maken, de vrouw meer zelfvertrouwen te geven en haar tegelijkertijd te ontlasten van het gewicht dat zij elke dag met zich mee moet dragen.

Een Lingeriespeciaalzaak kan U helpen om de perfect passende BH te vinden.

Maar wat is nou eigenlijk een Lingeriespeciaalzaak? en wat onderscheid hen met andere winkels waar u beha's kan kopen?

Een Lingeriespeciaalzaak is een Lingeriewinkel met een Kwaliteitslabel Lingerie Styling. Dit label wordt gegeven aan speciaalzaken die een professionele opleiding van lingeriegroep Van de Velde (de makers van PrimaDonna en Marie Jo) volgden en een ruim en breed assortiment van kwalitatief hoogwaardige lingeriemerken aanbieden.

 

WAT ONDERSCHEIDT DE LINGERIESPECIAALZAAK VAN EEN NORMALE LINGERIEWINKEL? 

 

LINGERIE VAN BOKHOVEN 

 

Lingerie van Bokhoven is een erkende Lingerie speciaalzaak met een kwaliteitslabel lingerie styling. Lingerie van Bokhoven bestaat al sinds 1952. De liefde voor lingerie zit in ons bloed. Onze jarenlange ervaring heeft er uiteraard voor gezorgt dat wij als geen ander weten welke merken, modellen, pasvormen en snitten er op de markt zijn en hoe deze toegepast kunnen worden op verschillende soorten lichamen. Vaak is één blik al genoeg om de juiste BH (maat & model) uit de kast te halen. Wie opziet tegen het kopen van een nieuwe BH en passen is bij ons dus aan het juiste adres!

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.