HOME » BLOG » Aan huis service

Aan huis service

 

Bent U niet in staat om naar onze winkel te komen en bent U op zoek naar goed passende en kwalitatief hoogwaardige lingerie, ondergoed of nachtmode? Onze service reikt verder dan de muren van onze winkel en wij komen dan ook graag naar U toe zodat U in uw vertrouwde omgeving kunt passen met een goed deskundig advies.

 

 

Wij begrijpen dat het, door bijvoorbeeld ziekte of ouderdom, niet altijd even makkelijk is om naar de winkel te komen. Kwalitatief goed ondergoed, goed passende lingerie en fijne nachtmode blijft echter altijd van groot belang!

 

In onze winkel vindt U kwalitatief hoogwaardig ondergoed - taille slips, slips met pijpen, midi slips, hemden met en zonder kant,  van 100% katoen, bamboe, viscose en microvezel. Mooie merken zijn Nina von C. Mey, Sloggi, Chantelle en Ten Cate. 

 

Bh's hebben wij met en zonder beugel van onder andere de merken Anita, Triumph, Felina, PrimaDonna, Louisa Bracq en Chantelle. Wij hebben een zeer groot assortiment en grote voorraad van bh's voor kleine én grote maten. Beha's zijn verkrijgbaar in A, B, C, D, E, F, G, H, I en J-cup met omvang maten 70, 75, 80, 85, 90, 95, 100, 105, 110, 115, 120 en 125.

 

Op het gebied van Corrigerend ondergoed, Pentyletten, Corseletten en Pantybroekjes hebben wij een brede sortering van onder andere de merken Felina, Anita, Platex, Triumph (bijvoorbeeld de Doreen+Cotton 01 BS), Maidenform en Magic. 

 

Ook voor mooie nachtmode van onder andere de merken Schiesser, Egatex, Nanso en Pretty You London bent U bij ons aan het juiste adres.

 

Wij nemen graag wat voor U mee zodat U in uw vertrouwde omgeving kunt passen met een deskundig advies!

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.