✔ Fysieke & online winkel ✔ Gratis verzending vanaf 50 euro ✔ Vele voordeelverpakkingen

HOME » BLOG » Waarom is een bh duur?

Waarom is een bh duur?

waarom is een goede bh duur?

De vraag wordt vaak gesteld, waarom is een BH zo duur?

En wij zijn het wel met onze klanten eens...een goede BH kost vaak wat meer en is daarom een hele investering. Er wordt daarbij vaak opgemerkt dat een BH helemaal niet te zien is aan de buitenkant en dat het geld liever gespendeerd wordt aan een leuk truitje. Uiteraard ook wel begrijpelijk....Maar niet is minder waar: een BH maakt of kraakt je figuur en dat zien de mensen zeker wel! Je kunt nog zo'n mooi truitje aan hebben, maar als je BH niet goed zit dan is dat te zien. Een goede BH is eigenlijk de basis voor een goed figuur en daarbij maakt het absoluut niet uit of U maat 75 A of 80 H hebt.

Een groot voordeel van een stevigere (en dus ook vaak duurdere BH) is, naast dat deze goed en fijn zit, ook dat deze langer mee gaat ten opzichte van goedkopere BH's (bijvoorbeeld LIDL, HEMA, ZEEMAN OF HUNKEMULLER). De elastieken zijn rekbaarder en behouden beter hun vorm. Je kan een goede BH dus langer en vaker aan, voordat deze vorm verliest. Op den duur is het de investering dus zeker waard. Daar waar je per jaar 5 BH's van de Hema slijt, heb je misschien voldoende aan 1 BH van PrimaDonna. 

Vaak zijn goede BH's wat duurder, er zijn echter ook zeer betaalbare goede prijs/kwaliteits beha's. Zo maken Triumph en Nina von C. zeer betaalbare, mooie en goede bh's, beginnend bij 39,95 euro. Laat je budget geen PrimaDonna BH à 90-100 euro toe, probeer dan eens een beha van deze merken en voel het verschil!

Maar waarom is een PrimaDonna BH nou zo duur, wat is het verschil met 'goedkopere' BH's?? Dit filmpje maakt het een en ander duidelijk:


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.