✔ Fysieke & online winkel ✔ Gratis verzending vanaf 50 euro ✔ Vele voordeelverpakkingen

HOME » BLOG » Bamboe nachtkleding

Bamboe nachtkleding

Bij Lingerie van Bokhoven vindt je de mooie nachtkleding van Pretty You London. Pretty You London dames pyjama's en nachthemden zijn niet alleen zeer populair door hun tijdloze, hippe, jonge en luxueuze uitstraling, maar mede ook door het materiaal waarmee ze zijn gemaakt. Een Pretty You London pyjama of nachthemd is gemaakt van een prachtige Bamboe Viscose mix en deze vezel is uitermate geschikt om te dragen gedurende de nacht!

Het materiaal Bamboe is nieuw en veelzijdig. Met de bamboe vezel kan tegenwoordig zo'n beetje alles worden gemaakt. Zo ook nachtkleding en ondermode. Bamboe nachtkleding en bamboe ondergoed hebben enkele voordelen ten opzichte van katoenen nachtkleding en ondergoed. 

Allereerst is Bamboe duurzamer dan katoen. Dit komt omdat Bamboe een van de snelst groeiende planten ter wereld is. De plant groeit veel sneller dan katoen en, heeft, anders dan katoen, slechts zon en water nodig heeft om te kunnen groeien. Extra bemesting, bewatering en het gebruik van pesticiden is niet nodig en daardoor is de bamboe vezel een stuk duurzamer dan katoen.

Bamboe is zijdezacht om te dragen en heeft een hoger draag comfort dan nachtmode die is gemaakt van katoen. Bamboe nachtkleding heeft een subtiele mooie glans en heeft een zeer luxe zijde-look uitstraling. Bovendien is de stof erg makkelijk in het gebruik. Bamboe pyjamas drogen snel, krimpen niet, zijn anti-statisch, kreuken niet (strijken is dus niet nodig) en behouden hun kleur langer dan pyjamas van katoen.

Bamboe stof  is goed vochtregulerend. In de bamboe vezels zitten microscopisch kleine gaatjes waardoor vocht gedurende de nacht goed geabsorbeerd kan worden. Het vocht dat vrijkomt tijdens het slapen verdampt 70 % sneller dan bij katoenen nachtkleding. Nachtkleding van bamboe is daarom fijn ademend  en temperatuur regulerend. In de zomer voelt de stof koel aan en in de winter houdt het de warmte juist beter vast. Een Pretty You London bamboe pyjama of nachthemd met lange mouwen is daarom in de winter comfortabel warm en in de zomer is een Pretty You London bamboe nachtjurkje of bamboe shortama  (pyjama met spaghetti band topje en kort broekje) heerlijk koel om te dragen.

Daarnaast heeft Bamboe stof de unieke eigenschap dat het van nature  anti-bacterieel is en uit zichzelf schimmels afweert. Hierdoor is het tijdens het productieproces niet nodig om chemische middelen toe te voegen en dit maakt dat de stof ook hypoallergeen is en extra lang fris blijft! Ben jij gevoelig voor huisstofmijt of heb je een gevoelige huid, dan is nachtkleding gemaakt van Bamboe absoluut een aanrader!

Ben jij overtuigd van de voordelen van Bamboe nachtkleding en ondergoed en ga je op zoek naar een mooie  hippe bamboe pyjama of nachtjapon? Kijk dan eens naar de prachtige collectie van Pretty You London nachtkleding en laat je verrassen door het unieke draagcomfort van bamboe nachtkleding!

 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Monique Janssen
6 dagen geleden

De pretty you London draagt enorm prettig, maar duurzaam is de pyjama niet, na 1 seizoen is deze echt al aan het verslijten, het rugpand is bijna doorzichtig geworden, en lubbert uit. Wat is hieraan te doen?
Groet Monique.