HOME » LINGERIE » AUBADE LINGERIE
lingerie-aubade-rosessence-lysessence-beauty-sculpt-push-up-bh-string-slip-online-kopen-gratis-verzending

AUBADE LINGERIE -  BH, SLIP, STRING of HIPSTER - LUXE LINGERIE VAN A T/M G CUP - ONLINE KOPEN - GRATIS VERZENDING

 

Aubade maakt al meer dan 60 jaar prachtige luxe lingerie en staat bekend om haar mooie vrouwelijke pasvormen, prachtige series en modellen. Absolute luxe zijn zowel de gewone als de haute couture lijnen van die exclusieve merk.

De lingerie uit de series AUBADE A L'AMOUR, ROSESSENCE en LYSESSENCE zijn absolute must haves voor echter lingerie liefhebbers! 

De series bestaan uit Plunge BH's, Push Up BH's, Balconette BH's en Strapless BH's. Aubade Lingerie is verkrijgbaar in cupmaten A t/m G en omvangmaten 65 t/m 95.  

Shop jouw Aubade lingerie, beha of lingerie setje online of in onze Lingerie Speciaalzaak in Helmond! 

 

Bestel je DANSE DES SENS Aubade BH of lingerie setje in de kleur ZWART met gratis erzending bij Lingerie van Bokhoven
Bestel je LYSESSENCE Aubade BH of lingerie setje in de kleur ZWART & NUDE D'ÉTÉ bij Lingerie van Bokhoven met gratis verzending

AUBADE LINGERIE VOOR CUPMAAT A t/m G en OMVANG 65 t/m 90

 

Aubade maakt lingerie vrouwen voor de vrouw die comfort wil combineren met pure luxe en vrouwelijkheid. Voor de Aubade klant is de uitstraling van de beha minstens even belangrijk als de draagcomfort. De lingerie moet zowel overdag als in de avond goed draagbaar zijn. De bh's van Aubade worden gemaakt in alle cupmaten. Het complete aanbod van Aubade bij Lingerie van Bokhoven is:

 

BH cup 75A - 80A - 85A 

BH cup  75B - 80B - 85B - 90B 

BH cup  70C - 75C - 80C - 85C - 90C 

BH cup  65D - 70D - 75D - 80D - 85D - 90D - 95D 

BH cup  65E - 70E - 75E - 80E - 85E - 90E

BH cup  65F - 70F - 75F - 80F - 85F 

BH cup  65G - 70G - 75G - 80G - 85G

Aubade Lingerie ❤ Verwen jezelf, voel je op en top vrouw  ➜ Bestel je Aubade BH of lingerie setje ( ROSESSENCE - AUBADE À L'AMOUR - BEAUTY SCULPT en meer..) bij Lingerie van Bokhoven ✓ Altijd de nieuwste collecties ✓  Grote voorraad in de winkel ✓ Snelle