HOME » LINGERIE » AUBADE LINGERIE » Serie ROSESSENCE van AUBADE LINGERIE

Serie ROSESSENCE van AUBADE LINGERIE


ONDERGOED & LINGERIE van de serie ROSESSENCE van AUBADE LINGERIE online KOPEN

 

De bestseller uit de serie Rosessence van Aubade Lingerie is haar prachtige voorgevormde balconet BH die zorgt voor een mooie ronde buste en vrouwelijk decolleté. De slips zijn gemaakt van een zachte stretchkant die mooi overloopt op de huid. De broekjes zijn elastisch waardoor deze niet knellen en aftekeningen onder kleding geminimaliseerd worden. De hogere taille slip is zeer geschikt voor de vrouw die haar buikje wil verhullen, maar toch een vrouwelijke en verleidelijke slip wil dragen. De serie bestaat uit een BH, Tailleslip, Italiaanse slip, String en Luxe string / Saint Tropez Shorty en is verkrijgbaar in de kleuren Zwart en Nude d'été (licht rose). De serie Rosessence kan zeer goed gecombineerd worden met de naadloze en gladdere serie Lysessence.

Koop de slips en lingerie uit de serie Rosessence van Aubade Lingerie online bij Lingerie van Bokhoven. Gratis verzending vanaf 50 euro en snelle levering.

 

We ❤ Lingerie van Aubade! Verwen jezelf, voel je op en top vrouw en bekijk hier de nieuwe najaarscollectie 2019 van AUBADE ➜ Bestel je Aubade à l'Amour BH of lingerie setje bij Lingerie van Bokhoven. ✓ Ruime keuze ✓ Snelle levering ✓ Gratis verzending ✓ F