HOME » LINGERIE » PRIMADONNA LINGERIE » Serie EVERY WOMAN

Prima Donna LingerieEVERY WOMAN

 

De serie Every woman speelt in op de verschillende huidtinten in de samenleving. Voor een bruine huid is er de kleur Ebony, voor de lichtere huid de kleur Ginger en Pink Blush en voor de licht getinte huid de kleur Light tan. De serie heeft twee soorten gladde beugel bh's. Een daarvan is licht voorgevormd, waardoor tekeningen van de tepels worden voorkomen. De cups zijn glad en naadloos afgewerkt en de bandjes (die in de zomer soms zichtbaar zijn) speels versierd en als een racerback te dragen. De serie Every Woman is daarom een absolute must have in uw zomerse garderobe! l

De serie wordt standaard uitgevoerd in de kleuren Ebony, Ginger, Light Tan en Pink Blush

Artikelnummers: BH 0163110, SPACER BH 0163116.

EVERY WOMAN BEUGEL BH

 

De Every Woman gladde Beugel BH geeft een perfecte ondersteuning voor cupmaat C, D, E, F,  G-en H-cup, van omvang 65 t/m 100.

EVERY WOMAN VOORGEVORMDE SPACER BH

 

De Satin Voorgevormde  Spacer Beugel BH (0163116) geeft een stevige lift aan de borsten, sluit mooi hoog op de borst, is naadloos en daarmee perfect te dragen onder strakkere en dunnere kleding. De bandjes zijn racerback te dragen, ideaal voor onder zomerse topjes en jurkjes! Hij is verkrijgbaar in cupmaat C, D, E, F en G-cup.