HOME » LINGERIE » PRIMADONNA LINGERIE » Serie MADISON

Prima Donna Lingerie - MADISON

 

De serie Madison wordt gekenmerkt door zijn geruite reliëf stof gecombineerd met een mooie stretch kant.  De serie heeft een trendy, maar ook tijdloze look!

De Beugel BH geeft, door zijn driedelige cup en stretch kant, een perfecte ondersteuning voor cupmaat B, C, D, E, F, G en H-cup.

De Voorgevormde Beugel BH geeft een stevige lift aan de borsten, sluit mooi hoog op de borst, is naadloos en daarmee perfect te dragen onder strakkere en dunnere kleding. Hij is verkrijgbaar in cupmaat C, D, E, F en G-cup.

De Body is zowel sexy als functioneel en geeft een stevige correctie aan de buik en flanken.

Hij wordt standaard uitgevoerd in de kleuren Caffé Latte, Natuur, Wit, Zwart en Rood en elk seizoen in een leuke modekleur. De set kan compleet worden gemaakt met een bijpassende rio slip, taille slip, hotpants of short

PRIMA DONNA LINGERIE - MADISON

 

De prachtige serie Madison is al jaren een van de best verkochte series van Prima Donna Lingerie. De BH heeft de perfecte pasvorm voor menig vrouw. Zowel in de kleinere cupmaten B en C als in de grotere cupmaten D, E, F, G, H, I en J-cup sluit deze BH perfect aan en geeft de beste ondersteuning die een bh kan bieden. De serie biedt verschillende modellen slips zoals de perfect sluitende taille slip, hogere short, lagere string en rio slip. Wilt U een body voor een gestroomlijnd silhouet? De Madison body is mooi, comfortabel en stevig! 

 

Prima Donna Madison Beugel BH, Voorgevormde BH en Body

Beugel bh

De pasvorm van de PrimaDonna Madison  beha is uniek. Het is een van de stevigste BH's uit het assortiment van PrimaDonna en biedt ondersteuning tot een I-cup. De serie heeft een  speelse, jeugdige, vrouwelijke len tijdloze look, die deze bh favoriet maakt bij jong en oud. De stretch kant aan de bovenzijde sluit hoog aan op de borst.  De beugel BH is verkrijgbaar in cup maat B, C, D en E cup met bh omvangmaat 70, 75, 80, 85, 90, 95, 100, 105 en 110 (0162120) en bh maat F, G, H, I en J cup met omvang maat 65, 70, 75, 80, 85, 90, 95, 100 en 105 (0162121). 

Body met beugel

De body van Prima Donna Madison biedt ondersteuning voor de buik, flanken en rug. Hij geeft een stevige correctie, waardoor het lichaam gestroomlijnd wordt.  Tevens is de perfecte Madison bh ingewerkt, met dezelfde perfecte pasvorm als de losse beugel bh. De body is verkrijgbaar in de bh cup maat  C, D, E en F-cup met omvang maat 80, 85, 90 en 95 (0462120). 

Voorgevormde Beugel BH

De Voorgevormde Beugel Beha Madison is de meest verkochte basic voorgevormde bh van PrimaDonna en PrimaDonna Twist! Door zijn unieke stevigheid, perfecte belijning aan de bovenzijde (die openstaan van de cups voorkomt) en mooie afwerking is deze bh een must have in de lingerie lade! Onzichtbaar onder strakkere en dunnere kleding en dus ideaal voor de zomer. De BH is verkrijgbaar in de cupmaten C ,D, E en F met omvang maat 75, 80, 85, 90 en 95 en standaard verkrijgbara in de kleuren Wit, Ivoor, Caffé Latte en Zwart.

Prima Donna Madison Slips

Taille slip

De taille slip uit de serie Madison sluit mooi hoog op de buik, bedekt de billen volledig en sluit mooi bij de benen.

De Prima Donna Madison tailleslip (0562121) is verkrijgbaar in maat 38 (S), 40 (M), 42 (L), 44 (XL), 46 (XXL), 48 (XXXL), 50 (4XL) en 52 (5XL).

Rio slip

De rio slip uit de serie Madison sluit wat lager op de buik, is hoger opgesneden bij de benen en bedekt de billen voor drie kwart.

De PrimaDonna Rioslip (0562120) is verkrijgbaar in de maat 38 (S), 40 (M), 42 (L), 44 (XL) en 46 (XXL).

String

De string uit de serie Madison sluit wat lager op de buik en is comfortabel breed aan de zijkanten (waardoor deze minimaal in de heup snijdt).

De PrimaDonna String (0662120) is verkrijgbaar in de maat 38 (S), 40 (M), 42 (L), 44 (XL) en 46 (XXL).

Hotpants / Hipster

De hotpants uit de serie Madison sluit normaal op de buik en laat een gedeelte van de billen onbedekt.

De PrimaDonna Hotpants (0562122) is verkrijgbaar in de maat 38 (S), 40(M), 42 (L), 44 (XL) en 46 (XXL).