HOME » MERKEN

ONZE MERKEN

Lingerie van Bokhoven heeft door de jaren heen een compleet en uitgebreid assortiment opgebouwd met bekende A-merken en leuke onbekendere merken. Door onze jarenlange expertise en passie voor lingerie weten wij als geen ander wat goede lingerie voor een vrouw kan doen. Daarom nemen wij enkel merken in onze collectie die kwalitatief hoogwaardig zijn, een goede pasvorm hebben en perfect aansluiten bij de wensen van onze klanten. Een goede prijs/kwaliteit balans is daarbij ook een absolute must.

Of u nou op zoek bent naar een verleidelijk sexy setje, sportbeha, bh’s voor grote cupmaten, goed passende zwemkleding, kwalitatief hoogwaardig ondergoed  of naar een functionele, dagelijks met plezier te dragen, beha. In onze lingeriespeciaalzaak in Helmond bent u aan het juiste adres!

Hieronder vindt u een volledig overzicht van onze merken en onderaan de pagina links naar de officiële websites van onze lingerie-, badmode- en nachtmode-merken.

 

OFFICIËLE SITES LINGERIE MERKEN

Wilt u een compleet overzicht van de collectie van één van onze merken, dan verwijzen wij u ook graag door naar de officiële websites. Heeft u vragen over deze collectie en de aanwezigheid daarvan in onze winkel, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen! Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder.