HOME » NACHTKLEDING

NACHTMODE VAN PASTUNETTE, WACOAL & PRETTY YOU LONDON

Ben jij op zoek naar een mooie pyjama, nachthemd of een bijpassend sexy nachtjurkje bij je lingerie? Zoek dan niet verder! 

Zo vindt u bij het merk Pretty You London prachtige nachthemden en pyjama's, gemaakt van 100% Bamboo Viscose, die zowel mooi als functioneel zijn. Kenmerkend aan deze comfortabele pyjama's en nachtjaponnen zijn dat ze temperatuur regulerend, hypo-allergeen, eco vriendelijk en anti-bacterieel zijn. Super fijn om te dragen! De maten gaan van 36 t/m 44.

Bij Pastunette vindt u mooie overgooiertjes, die makkelijk te combineren zijn met vele kleuren badkleding. Ideaal om snel aan te doen op het strand, luchtig in de zomer en modieus. Ook maakt het merk mooie jurkjes, die zowel te dragen zijn als nachthemd, maar ook prima als fijn zomerjurkje of jurkje voor over badkleding. Daarnaast vindt u traditionele nachtjaponnen met knoopjes. De maten gaan van 36 t/m 48.

Zoekt u een sexy spaghetti band jurkje om te dragen als negligé, onderjurkje of slaapjurkje? Wacoal heeft prachtige jurkjes in haar collectie die gecombineerd kunnen worden met bijpassende lingerie. Voel je op en top vrouw met een slaapsetje van Wacoal! De maten gaan van S t/m XXL.

Nanso maakt fijne big shirts, nachthemden, jurkjes, kaftans en long dresses, die veelal gemaakt zijn van katoen/modal. Typerend zijn de scandanische prints en prachtige kwaliteit! De maten gaan van S t/m XXXL.

Shop de mooiste nachtgoed en beachwear gemakkelijk en snel bij Lingerie van Bokhoven met gratis verzending vanaf 50 euro!