Lingerie van Bokhoven

Onze winkel

Onze winkel is vanaf 1952 gevestigd in het centrum van Helmond en tot op heden een gezellig klein familiebedrijfje, gerund door 3 dames (moeder en twee dochters) met jarenlange ervaring in het vak en een goed oog voor detail. Toentertijd werden er korsetten aangemeten, tegenwoordig zijn wij gespecialiseerd in zowel de kleine als de grotere BH-maten. Het assortiment loopt van 65AA t/m maat 110H.  

 

Passen, heel belangrijk!

Onze filosofie is dat een BH of badkleding altijd gepast moet worden en het daarbij verstandig is om elke keer uw maat en model na te laten kijken door een ervaren lingerie styliste. Een schoen past u immers ook altijd, ondanks dat uw maat hoogstwaarschijnlijk niet veranderd zal zijn. Naast de goede maat is het goede model vinden niet minder belangrijk! Een beetje kennis van de verschillende merken en modellen is daarbij van groot belang. Wij kunnen u daarbij helpen! 

 

Online bestellen natuurlijk ook mogelijk!

Wij adviseren  u voor de aanschaf van een nieuwe BH langs te komen voor een goed en passend advies. Echter, bent u op zoek naar een bepaald merk, model of maat bh en/of wilt u deze toch liever online bestellen dan is dit uiteraard mogelijk! Hetzelfde geldt uiteraard ook voor onze collectie badkleding! Heeft U vragen mbt tot maatvoering en pasvorm, dan kunt U altijd telefonisch contact met ons opnemen (tel. 0492522308).

Merken

PrimaDonna -  Twist - Marie Jo - l'Aventure - PrimaDonna Swim - Ulla - Nanso - Empreinte - Fantasie

Freya - Triumph - Bjorn Borg -  HOM - Felina - Chantelle - Nina von C. - Dresskini - Elomi - Mey - Maidenform - Magic Bodyfashion - Like it! - Anita - Shockabsorber - Freya Sport - Sloggi - Ten Cate - Gattina - Jensen Denmark