HOME » OVER ONS » LINGERIE MUST HAVES IN JOUW LINGERIE LADE

LINGERIE MUST HAVES IN JOUW LINGERIE LADE

lingerie-styling-blog-advies-welke-bh's-mogen-niet-ontbreken-in-je-lingerie-lade-speciaalzaak-helmond-lingerie-must-haves

De juiste lingerie is de basis van een goede outfit. Het zorgt ervoor dat de kleding juist valt en geeft een fijne boost aan je zelfvertrouwen! 

Niet alleen het dragen van de juiste BH maat is belangrijk. De lingerie die je uitkiest moet ook matchen met je lichaamsvorm, persoonlijke stijl en de kleding waaronder het gedragen moet worden.

Omdat je meerdere kleding items in de kast hebt hangen is het van belang eens goed na te kijken of de bh's die je hebt het meest geschikt zijn om onder deze kleding items te dragen. Er zijn veel verschillende modellen en soorten BH's met elk hun specifieke kenmerken. Zo zorgt bijvoorbeeld een push-up BH voor een mooi rond en hoog decolleté en een minimizer BH juist voor een platter decolleté.

 

Ontdek hier alvast een paar tips of kom langs in onze lingerie speciaalzaak in Helmond voor een goed passend en matchend advies!

 

WELKE BH'S MOGEN NIET ONTBREKEN IN JE LINGERIE LADE?

lingerie-primadonna-mariejo-kleine-cupmaat-grote-cupmaten-c-d-e-f-g-h-i-j-cup-lingeriespeciaalzaak-helmond

MULTI-WAY / HALTERNECK BH

 

Een bh waarvan je de schouderbandjes kan aanpassen aan je halsuitsnijding. Door de bandjes te verstellen kan je je bh matchen met een racer back T-shirt of een haltertop.

 

T-SHIRT BH

.

Ga voor een gladde en naadloze bh die niet aftekent onder aansluitende of lichte kleding. Een T-shirt-bh kan zowel voorgevormd als niet-voorgevormd zijn.

 

STRAPLESS BH

 

Mag je bh bandjes niet zien en ontsieren ze je kledingstuk? Kies dan voor een strapless bh! Helaas denken vrouwen nog steeds dat een strapless bh enkel in een A-, B- of C-cup te krijgen en dragen is. Niks is minder waar! Primadonna maakt mooie strapless bh's die ondersteuning bieden aan cupmaten D-, E-, F- en zelfs G-cup! 

 

FIJNE VROUWELIJKE LINGERIE

 

Voor die momenten dat je je sexy, vrouwelijk en sensueel wilt voelen, mag mooie fijne vrouwelijke lingerie niet ontbreken in je lingerie lade! 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.