HOME » OVER ONS » WAAR MOET JE OP LETTEN BIJ DE AANSCHAF VAN EEN SPORT BH? | PASADVIES SPORT BH

WAAR MOET JE OP LETTEN BIJ DE AANSCHAF VAN EEN SPORT BH? | PASADVIES SPORT BH

Welke sport BH het beste bij je past is afhankelijk van de mate van ondersteuning en flexibiliteit die je van de sport BH verwacht, voor welke sport je deze wil gebruiken en uiteraard van de vorm en grootte van de borsten. Hoe groter de cupmaat en hoe intensiever en beweeglijker de sport, hoe steviger de sport BH moet zijn. 

Omdat een goede ondersteuning zo belangrijk is, bieden wij enkel sport BH's met MEDIUM tot MAXIMUM SUPPORT aan. Wat dat precies inhoudt lees je hieronder.

 

sportbh-advies-stevige-sport-bh-kopen-grote-cupmaat-D-E-F-G-H-cup-anita-primadonna-sport-shockabsorber
sportbh-prima-donna-6000116-primadonna-sport-the-sweater-zwart-sport-bh-5527-5539-grote-cupmaat-b-c-d-e-f-g-h-cup-lingerie-winkel-helmond

MATE VAN SUPPORT van de SPORT BH

LIGHT SUPPORT SPORT BH

Hieronder vallen soepele sport topjes zonder beugeltjes, sluitingen e.d. Heel veel ondersteuning bieden ze niet, echter ze zijn wel erg soepel en comfortabel en daarmee geschikt voor dames met een kleinere cupmaat die licht intensieve sporten beoefenen, zoals yoga, pilates. Ook zijn ze fijn voor een lekker avondje op de bank!

MEDIUM SUPPORT SPORT BH

Onder deze categorie vallen sport BH's die een goede ondersteuning bieden, maar nog wel flexibel en comfortabel aanvoelen. Zij bieden een goede ondersteuning voor de grotere cupmaten en zijn geschikt voor intensievere sporten zoals tennis, hockey, hardlopen enz. 

MAXIMUM SUPPORT SPORT BH

Deze sport BH's blokkeren beweging van de borst en geven maximale ondersteuning voor alle cupmaten! Geschikt voor intensieve sporten zoals tennis, hockey en hardlopen en voor zeer actieve sporters.

SPORT BH ONLINE KOPEN...? HANDLEIDING VOOR HET KOPEN VAN DE PERFECTE SPORT BH.

PASADVIES SPORT BH'S

sportbh-anita-active-extreme-control-momentum-sport-bh-5527-5539-grote-cupmaat-b-c-d-e-f-g-h-cup-lingerie-winkel-helmond
sportbh-anita-active-extreme-control-momentum-sport-bh-5527-5539-grote-cupmaat-b-c-d-e-f-g-h-cup-lingerie-winkel-helmond
  • Advies 1: Een sport BH mag lekker aangesloten (lees: strak) zitten. De bedoeling van een sport BH is dat de borsten tegen het lichaam worden gedrukt en dit is alleen mogelijk wanneer de BH strak om je borstkas zit. Een sport BH hoort aangesloten te zitten, maar uiteraard niet te knellen. Knelt de BH, probeer dan een maatje groter! Schiet de BH over de borsten wanneer je je armen omhoog tilt, probeer dan juist een maatje kleiner in de omvang.

 

  • Advies 2: Maak een BH, dus ook een sport BH, tijdens het passen vast op het buitenste haakje. Zo hou je ruimte over om de BH strakker te zetten, wanneer deze door het dragen, wassen en sporten wat wijder wordt.

 

  • Advies 3: Kijk of de borsten goed bedekt zijn, zo min mogelijk welving van de borsten boven de sport BH is de bedoeling. Wanneer de borsten goed ingepakt zitten, kunnen ze geen kant op tijdens het sporten! Om te controleren of de borsten goed op hun plek worden gehouden door de BH is het altijd handig om eens te bukken en te springen in de paskamer.

 

  • Advies 4: Voel goed of de (sport) BH de ondersteuning geeft die jij van de (sport) BH verwacht. Ben je niet helemaal tevreden en wil je een ander model proberen dan is het altijd handig om persoonlijk contact op te nemen. Wij weten goed welke modellen er op de markt zijn, welke modellen op elkaar lijken en hoe de mate van ondersteuning is per (sport) BH en kunnen U vast wat handige tips geven bij de keuze voor uw (sport) BH.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.