✔ Fysieke & online winkel ✔ Gratis verzending vanaf 50 euro ✔ Vele voordeelverpakkingen

HOME » Ruilen en retourneren

ruilen en retourneren

Indien het ontvangen artikel niet aan uw verwachting voldoent, kunt u binnen 14 dagen aangeven dat u het artikel wenst te ruilen of retourneren. Vergeet hierbij niet uw ordernummer en bankrekeningnummer te vermelden.

Na deze melding heeft u nog 14 dagen de tijd om het artikel te ruilen of retourneren.

Het artikel dient niet gedragen, onbeschadigd en in orginele verpakking, voorzien van alle kaartjes en labels, te zijn. 

Artikelen die niet binnen 14 dagen zijn geretourneerd of niet aan bovenstaande voldoen zullen niet door Lingerie van Bokhoven worden aangenomen. Of het artikel aan bovenstaande eisen voldoet is ter beoordeling aan Lingerie van Bokhoven.

Wenst u het artikel te ruilen dan geldt dat indien het nieuwe product duurder is dan het te ruilen artikel er een bijbetaling nodig zal zijn. Wij zullen u het nieuwe artikel toesturen indien deze betaling is voldoen. Is het nieuwe artikel goedkoper dan het getourneerde artikel dan zal Lingerie van Bokhoven het restant binnen 3 werkdagen op uw rekening storten.

 

Ruilen/retourneren per post

Dit doet u door het artikel, inclusief bijgevoegde retourformulier, in de orginele verpakking en goed ingepakt af te geven bij uw postkantoor. Stuur het pakket naar:

Lingerie van Bokhoven

Ameidestraat 11,

5701NN Helmond.

De kosten van het retour sturen zijn voor consument zijn rekening. Wanneer wij uw retourzending per post hebben ontvangen, krijgt u hiervan een bevestiging. Deze bevestiging ontvangt u tenminste binnen 2 werkdagen, waarna het aankoopbedrag binnen 3 werkdagen op uw rekening zal worden terug gestort. 

ruilen/retourneren in de winkel

Wilt U het artikel liever ruilen of retourneren in de winkel, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Indien u het artikel wilt ruilen is het verstandig eerst contact op te nemen om zeker te weten dat het gewenste artikel op voorraad is in de winkel. 

foutieve levering

Mocht het zo zijn dat wij u per ongeluk een verkeerd artikel toe hebben gezonden, dan kunt u een e-mail sturen naar lingerievanbokhoven@gmail.com . Wij nemen dan contact met u op omtrent de te volgen retourprocedure.

heeft u een klacht?

Dan lossen wij dit uiteraard graag samen met u op! U kunt uw klacht kenbaar maken door ons te mailen op lingerievanbokhoven@gmail.com of te bellen naar +31(0)492522308..