HOME » OVER ONS » LINGERIE SERVICE AAN HUIS

AAN HUIS LINGERIE SERVICE VOOR MINDER MOBIELE DAMES

WAAROM SERVICE AAN HUIS?

 

Bent U niet in staat om naar onze winkel te komen en bent U op zoek naar een goed bh, corselet of pentylet en/of kwalitatief hoogwaardige ondergoed of nachtmode? Onze service reikt verder dan de muren van onze winkel en wij komen, indien u binnen een straal van 5 km woont, graag naar U toe zodat U in uw vertrouwde omgeving kunt passen met een goed deskundig advies.

 


KWALITATIEf HOOGWAARDIGE ONDERMODE  EN LINGERIE

 

Wij begrijpen dat het, door bijvoorbeeld ziekte of ouderdom, niet altijd even makkelijk is om naar de winkel te komen. Kwalitatief goed ondergoed, goed passende lingerie en fijne nachtmode blijft echter altijd, en misschien juist dan, van groot belang.

In onze winkel vindt U kwalitatief hoogwaardig ondergoed - taille slips, slips met pijpen, midi slips, hemden met en zonder kant,  van 100% katoen, bamboe, viscose en microvezel. Mooie merken zijn Nina von C. Mey, Sloggi, Chantelle en Ten Cate. 

 

Bh's hebben wij met en zonder beugel van onder andere de merken Anita, Triumph, Felina, PrimaDonna, Louisa Bracq en Chantelle. Wij hebben een zeer groot assortiment en grote voorraad van bh's voor kleine én grote maten. Beha's zijn verkrijgbaar in A, B, C, D, E, F, G, H, I en J-cup met omvang maten 70, 75, 80, 85, 90, 95, 100, 105, 110, 115, 120 en 125.

 

Op het gebied van Corrigerend ondergoed, Pentyletten, Corseletten en Pantybroekjes hebben wij een brede sortering van onder andere de merken Felina, Anita, Platex, Triumph (bijvoorbeeld de Doreen+Cotton 01 BS), Maidenform en Magic. 

 

Ook voor mooie nachtmode van onder andere de merken Schiesser, Egatex, Nanso en Pretty You London bent U bij ons aan het juiste adres.