HOME » Lingerie Styling

Kwaliteitslabel Lingerie Styling 

Kwaliteitslabel Lingerie Styling:

Lingerie is ontworpen om het vrouwelijk lichaam mooier te maken, de vrouw meer zelfvertrouwen te geven en haar tegelijkertijd te ontlasten van het gewicht dat zij elke dag mee moet dragen.  Een Lingeriespeciaalzaak kan U helpen bij het vinden van de juiste BH.

Lingerie van Bokhoven is een erkende Lingeriespeciaalzaak met een Kwaliteitslabel Lingerie Styling. Dit kwaliteitslabel wordt gegeven aan speciaalzaken die een professionele opleiding van lingeriegroep Van de Velde (de makers van PrimaDonna en Marie Jo) volgden en een ruim en breed assortiment van kwalitatief hoogwaardige lingeriemerken aanbieden. 

Meer weten over Lingerie Styling?

klik dan hier

Onze jarenlange expertise:

Lingerie van Bokhoven bestaat al sinds 1952. De liefde voor lingerie zit in ons bloed. Onze jarenlange ervaring heeft er uiteraard voor gezorgd dat wij als geen ander weten welke merken, modellen, pasvormen en snitten er op de markt zijn en hoe deze toegepast kunnen worden op verschillende soorten lichamen. Vaak is één blik al genoeg om de juiste BH (maat & model) uit kast te halen. Wie opziet tegen het kopen van een nieuwe BH en passen is bij ons dus aan het juiste adres! 

 

 

Wat onderscheidt ons van andere Lingeriewinkels?:

 

Maat- en Stylingadvies

Wij geven professionele maat- en stylingadvies. We bepalen niet alleen de juiste maat, maar kijken ook welke modellen het mooiste bij uw figuur passen en welke kleuren het beste bij uw garderobe.

 

- Zeer ruim en breed assortiment

Wij hebben een zeer ruim en breed assortiment aan kwalitatief hoogwaardige lingeriemerken in alle prijsklassen. Van de merken PrimaDonna, MarieJo, Twist en PrimaDonna Swim hebben wij het ruimste aanbod van Helmond en omstreken. 

 

Comfortabel & discreet

Onze paskamers zijn ruim, comfortabel en onze service is discreet. 

 

- Mystery Shopper

2 keer per jaar ontvangen wij een mystery shopper die ons onafhankelijk beoordeeld. De cijfers die wij voor de laatse 2 bezoeken waren een 9,2 en een 9!