PRIVACYVERKLARING LINGERIE VAN BOKHOVEN

Privacyverklaring (10 mei 2018)

Hier vind je de privacy verklaring van Lingerie van Bokhoven. Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens wordt omgegaan die worden verzameld door Lingerie van Bokhoven. Lingerie van Bokhoven is een lingeriewinkel in het centrum van Helmond. Er zijn situaties waarin jouw gegevens door Lingerie van Bokhoven worden verzameld. Het is daarom goed om te weten wat daarmee gedaan wordt en hoe jij jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring.

Als jij de niet prettig voelt omtrent het gebruik van jouw gegevens door Lingerie van Bokhoven neem dan gerust contact met ons op!

Lingerie van Bokhoven

Ameidestraat 11,

5701 NN Helmond

www.lingerie-van-bokhoven.nl

lingerievanbokhoven@gmail.com

KVK Nr. 17054993

 

DOEL GEGEVENS

Er worden voor een aantal doelen gegevens verzameld door Lingerie van Bokhoven Deze worden hieronder toegelicht.

Contact opnemen
Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij contact opneemt met Lingerie van Bokhoven via het contactformulier op onze website of middels het plaatsen van een bestelling in onze webwinkel. In dit contact-/bestelformulier wordt alleen om de noodzakelijke gegevens gevraagd, zoals je naam, e-mailadres, onderwerp van je bericht, om jouw vraag/opmerking/commentaar te kunnen beantwoorden.

Analytics
De website van Lingerie van Bokhoven verzamelt jouw gegevens om onze websiteprestaties te verbeteren. Dit gebeurd met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens.

Nieuwsbrief
Lingerie van Bokhoven wil in de toekomst nieuwsbrieven gaan versturen. Deze nieuwsbrieven zijn enerzijds commercieel en anderzijds gericht op kennisdeling. Je voornaam en e-mailadres zullen in de toekomst worden verzameld via het daarvoor bestemde formulier op de website van Lingerie van Bokhoven of er kan je mondeling of tekstueel via een inschrijfformulier in de winkel gevraagd worden je aan te melden voor de nieuwsbrief.

In de winkel
Wanneer je een product besteld als je bij ons in de winkel bent, schrijven we je naam en telefoonnummer en/of e-mailadres op zodat we contact met je op kunnen nemen als de bestelling binnen is.

WIE ZIJN DE ONTVANGERS

De gegevens die Lingerie van Bokhoven ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v.:

-Jouwweb.nl. De website wordt gehost door Jouwweb.nl. Als jij gegevens achterlaat op onze website worden deze op de servers van Jouwweb.nl opgeslagen.

-Gmail.com. De e-mail van Lingerie van Bokhoven wordt gehost bij Gmail. Als jij contact opneemt via de contactformulieren, bestelformulier of via de mail worden die betreffende mails opgeslagen op de servers van Gmail.

-Mailchimp. Binnenkort starten we met het versturen van nieuwsbrieven. De nieuwsbrieven worden verzonden met Mailchimp. Op het moment dat jij je aanmeldt voor de nieuwsbrief, wordt jouw e-mailadres en voornaam automatisch opgeslagen in de daarvoor bestemde lijst binnen Mailchimp.

HOE LANG WORDEN JE PERSOONSGEGEVENS BEWAARD?

-Via e-mail of contactformulier: deze gegevens worden bewaard zolang als naar aard of inhoud van het bericht nodig is voor de volledige behandeling of afhandeling ervan.

-Via Analytics: De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

-Via Mailchimp: de gegevens in Mailchimp berusten of expliciete toestemming en worden alleen verwijderd wanneer die toestemming door jou zelf wordt ingetrokken.

-Bij een bestelling in de winkel: zodra jij jouw bestelling hebt opgehaald, worden de gegevens verwijderd.

De bovenstaande termijn geldt, mits er voor ons verdere wettelijke verplichtingen bestaan om de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

BEVEILIGING

Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software.

De persoonsgegevens die door Lingerie van Bokhoven of eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord. De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.

COOKIES

Lingerie van Bokhoven gebruikt alleen technische en functionele cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Je kunt je afmelden voor deze cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

RECHTEN

Recht op inzage: Je hebt ten alle tijden het recht om jouw gegevens die worden bewaard bij Lingerie van Bokhoven in te zien of op te vragen. Dit doe je door ons een e-mail te sturen, telefonisch te benaderen of in de winkel langs te komen.

Recht op rectificatie: Kloppen jouw gegevens niet of is er iets verander? Dan heb je het recht om dit te laten rectificeren door Lingerie van Bokhoven.

Recht op wissen van gegevens: Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Lingerie van Bokhoven zijn vastgelegd? Dan heb je het recht om jouw gegevens door ons te laten wissen.

Recht op het indienen van een klacht: Je hebt het recht een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat Lingerie van Bokhoven niet juist met jouw gegevens omgaat. Dit kan via Autoriteit Persoonsgegevens.

Recht op stop gegevensgebruik: Wanneer je niet meer wil dat Lingerie van Bokhoven jouw gegevens gebruikt dan heb je het recht om het gebruiken van jouw persoonsgegevens stop te zetten.

Gebruik maken van deze rechten kan via lingerievanbokhoven.nl

VERPLICHTE GEGEVENS
Lingerie van Bokhoven verwerkt gegevens ten behoeve van een commerciële dienst. Om dit te kunnen doen is het in sommige gevallen verplicht om je gegevens achter te laten. Denk hierbij aan jouw mailadres achter te laten in het contactformulier om je vraag/mail te kunnen beantwoorden. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan Lingerie van Bokhoven de dienst niet leveren.