WELKE SOORT CORRIGEREND ONDERGOED PAST BIJ JOU?

Welke lichaamsbouw je ook hebt, corrigerend ondergoed, ook wel 'shapewear' genoemd, is geschikt voor elke vrouw! Shapewear pakt niet alleen de persoonlijke 'probleemzones' aan, maar is ook onmisbaar bij het creëren van een gladgestreken silhouet, zodat jij er helemaal mooi uitziet in je zomerse outfit, strakke jurkje of mooie gladde broek! Shapewear zorgt er voor dat jouw mooie kanten benadrukt worden. Corrigerend ondergoed kan jou helpen je mooier en zelfverzekerder te voelen en wie wil dat nou niet?

 

Wil jij weten welke soort shapewear het meest geschikt is voor jouw figuur, 'probleemzones' en wensen, kijk dan eens naar onderstaand advies of neem persoonlijk contact met ons op! Wij kunnen U zeker helpen!

 

 

STAP 1: HERKEN JE FIGUUR

DE APPEL

Gewenste effect van shapewear: slankere taille en indrukken van de buik, maag, minder aftekening van de BH aan de rugzijde en glad trekken van de huid in de probleemzones.

DE PEER

Gewenste effect van shapewear: smallere heupen, billen en dijen, minder aftekening van de slip op de heupen en in de dijen en glad trekken van de huid in de probleemzones.

DE ZANDLOPER

Gewenste effect van shapewear: het accentueren van de taille, benadrukken van de vrouwelijke rondingen en glad trekken van de huid in de probleemzones.

HET RECHTE FIGUUR

Gewenst effect van shapewear: het creëren van een taille en glad trekken van de huid in de probleemzones.

DE OMGEKEERDE PEER

Gewenste effect van shapewear: het indrukken van de buik en zijkanten en glad trekken van de huid in de probleemzones. Een goede BH zorgt voor een goede en mooie lift van de borsten. 

LICHAAMSKENMERKEN PER FIGUUR

FIGUUR KENMERKEN, DOEL VAN CORRIGEREND ONDERGOED EN GEADVISEERDE SOORT SHAPEWEAR.

 STAP 2: MATE VAN CORRECTIE 

LIGHT      

 

Geschikt voor degene die een lichte correctie wenst, maar niet wil inleveren op comfort en flexibiliteit. Net een beetje correctie bij een probleemgebied is voldoende en dat zonder knellende elastieken randjes en zichtbare lijntjes! Deze vorm van shaping is ideaal voor dagelijks gebruik.

 

MEDIUM

 

Deze shapewear zorgt voor een gestroomlijnd silhouet, maar zijn nog steeds comfortabel en flexibel. Zij geven net dat beetje meer correctie en zijn vaak naadloos afgewerkt voor onder strakker aansluitende kleding. Als je ervan houdt iets straks om het lijf te hebben, zijn deze shapers nog goed dagelijks te gebruiken.

 

MAXIMUM SUPPORT

 

Deze shapewear geeft extra ondersteuning bij de 'probleemzones' zoals de buik, bovenbenen, billen en/of lovehandles. Het shapewear product zit super strak, zorgt voor een mooi gestroomlijnd silhouet en stevige correctie van de 'probleemzones'. Ideaal voor onder speciale kleding zoals strakke jurkjes, broeken, feestkleding, maar ook fijn voor na een bevalling, wanneer je veel bent afgevallen enzovoorts. 

 

PASADVIES CORRIGEREND ONDERGOED

 

  • Advies 1: Let tijdens het passen van corrigerend ondergoed op scherpe dingen zoals ringen en nagels Corrigerend ondergoed is vaak dun (ideaal voor onder strakke kleding) en daardoor makkelijk te beschadigen met scherpe voorwerpen.
  • Advies 2: Stap bij het aantrekken altijd ín het product in plaats van het over je hoofd aan te trekken; óók bij hemdjes en jurkjes. Het is niet alleen makkelijker, je hoeft minder kracht te zetten (shapwear moet strak zitten) en zorgt ervoor dat het product op de juiste plek zit.  
  • Advies 3: Bij corrigerend ondergoed met pijpjes plaats je eerst het pijpje op je bovenbeen tot op de juiste hoogte, voordat je voorzichtig het broekgedeelte over je heupen en billen optrekt. Corrigerend ondergoed met een hoge taille vouw je bij elkaar en trek je eerst aan als een gewone slip. Daarna vouw je de taille omhoog over je buik.
  • Advies 4: Om ervoor te zorgen dat een hoge taille slip goed blijft zitten kan je de rand onder je BH band stoppen. Om een corrigerend hemdje op zijn plaats te houden, stop je deze in je onderbroek.
  • Advies 5: Koop shapewear zeker niet te klein. Te klein shapewear zorgt voor veel irritatie, knellende randen en aftekeningen. Wil je meer correctie, kies dan voor een product met een hogere mate van shaping!

 

 

VEELGESTELDE VRAGEN EN ANTWOORDEN

 

HOE BLIJFT SHAPEWEAR OP ZIJN PLAATS ZITTEN?

 

IS SHAPEWEAR NIET WARM OM TE DRAGEN?

 

KRIJG IK DOOR HET DRAGEN VAN SHAPEWEAR EEN MAATJE MINDER?

 

WELKE MAAT MOET IK KIEZEN?

 

TOCH NOG TWIJFELS, NEEM DAN CONTACT MET ONS OP VIA ONDERSTAANDE BUTTON: