HOME » SPORT BH'S

SPORT BH'S | B t/m H-cup | ANITA ACTIVE - PRIMADONNA SPORT - SHOCKABSORBER - FREYA ACTIVE

 

Welke sport U ook beoefent - yoga, hardlopen, tennis, hockey, wandelen, dans -, een goede sport bh is van groot belang om uw borsten op de juiste manier te ondersteunen.

Bij ons vindt U een uitgebreid assortiment kwalitatief goede sport beha's van A-merken voor grote en kleine cupmaten. Wilt U meer weten over wat een goede sport BH voor uw borsten kan doen en hoe een goede sport bh behoort te zitten, lees dan eens onze online pas adviezen voor sport bh's. Uiteraard kunt U ook telefonisch contact met ons opnemen voor een goed advies of komt U langs in onze Lingerie speciaalzaak in Helmond voor een advies op maat!

 

Een sport BH moet goed aansluiten en comfortabel zitten om het beste uit jezelf te kunnen halen tijdens het sporten. Een slecht zittende sportbeha irriteert, schuurt, knelt en zorgt ervoor dat je focus wordt afgeleidt. 

 

Elke sport geeft een andere druk op de borsten. Hardlopen is bijvoorbeeld een sport waarbij de borsten flinke klappen moeten opvangen. Bij Yoga is dit wat minder het geval. Het is allereerst van belang na te gaan hoe intens uw sport is voor uw borsten. Is de sport intens, zoals hardlopen, kiest U dan voor een sportbh met maximum support, zoals PrimaDonna's The Sweater Sport BH, Ulla's Kate Sportbh of Anita's Active Extreme Control Sportbh. Is de sport wat relaxter en is het met name ook van belang U vrij en soepel te kunnen bewegen, zoals bij Yoga, kiest U dan (uiteraard ook een beetje afhankelijk van uw cupmaat) voor een flexibele Medium of Light Control Sport BH, zoals de Tri Action Workout Sport Beha van Triumph.

 

Vindt U het moeilijk om te bepalen welke sport BH geschikt is voor uw borsten en sport, laat u dan adviseren door een ervaren Lingerie Styliste of kijk eens bij onze online adviezen voor het kiezen van de  juiste sportbh