HOME » SPORT BH'S » ANITA ACTIVE

 

Wilt U meer weten over wat een goede sport BH voor uw borsten kan doen en hoe een goede sport bh behoort te zitten, lees dan eens onze online pas adviezen voor sport bh's. Uiteraard kunt U ook telefonisch contact met ons opnemen voor een goed advies of komt U langs in onze Lingerie speciaalzaak in Helmond voor een advies op maat!

ANITA ACTIVE - B t/m I CUP - MOMENTUM PRO SPORT BH - 5529 / EXTREME CONTROL SPORT BH - 5227

 

De functionele sportbeha's van Anita active geven een perfecte ondersteuning voor uw borsten en zorgen voor een grote bounce reductie, ongeacht de intensiteit van de sport. Ze zijn geschikt voor het beoefenen van intense sporten, zoals hardlopen, tennis, hockey, paardrijden. En omdat ze gemaakt zijn van comfortabel ademend materiaal ook erg fijn om te dragen bij minder intense sporten zoals wandelen, yoga, dansen enzovoorts.

 

Uitgebreide draagtests garanderen een uitstekende pasvorm en optimale steun bij alle sportsoorten. Van cup B t/m H en omvangmaat 70 t/m 105.

 

Koop je Sport BH van Shockabsorber, Anita Active, Primadonna Sport, Freya Active of Triumph online bij Lingerie van Bokhoven. Snelle levering en gratis verzending vanaf 50 euro.