HOME » TOPS & SLIPS » MARIE JO COLOR STUDIO

             MARIE JO  COLOR STUDIO SLIPS 

 

De Marie Jo Color Studio slips zijn een absolute must have voor in je garderobe. Ze zijn zacht en licht, hebben een platte afwerking aan de randen, geen stiksels of naden die zouden kunnen aftekenen in kleding en zijn ook nog eens mooi om te zien!  Prachtige basics, maar luxueus afgewerkt dankzij een glanzend boordje in de taille. De Marie Jo Color studio slips zijn gemaakt van ultralicht microvezel en de kruisjes zijn van katoen voor een ultra comfortabel draagcomfort. Marie Jo color studio lace slips zijn gemaakt van een fijne zachte kant, vrouwelijk en onzichtbaar onder kleding! 

Absolute bestsellers uit de collectie zijn de Marie Jo Color Studio short (0521513)en Marie Jo Color Studio corrigerende slip (0521631). De Marie Jo Color Studio Corrigerende Tailleslip 052/1631 is een licht corrigerende tailleslip. Hij biedt een lichte versteviging bij de buik en flanken en is aan de achterzijde afgewerkt met een fijne zachte kant die gedeeltelijk doorloopt naar de voorzijde. Aan de zijkanten is deze slip afgewerkt met omgekeerde naden, waardoor deze slip minimaal aftekent onder kleding. Een mooie, ultra vrouwelijke multifunctionele basic! Ontdek het gehele assortiment van Marie Jo Color Studio gladde slips en Marie Jo Color Studio Lace slips van kant. Koop jouw Marie Jo tailleslip online in de Marie Jo Color Studio sale, per stuk of in een aantrekkelijke voordeelverpakkingen bij Lingerie van Bokhoven. 

 

Op zoek naar een Marie Jo Color Studio verkooppunt? De gehele collectie van Marie Jo Color Studio is te koop in onze Color Studio online shop of in onze lingerie speciaalzaak in Helmond.