HOME » WAAROM ZOU EEN BH ZONDER BEUGELS IETS VOOR JOU KUNNEN ZIJN?

WAAROM ZOU EEN BH ZONDER BEUGELS IETS VOOR JOU KUNNEN ZIJN?

 

Kan jij niet goed tegen de beugels in je BH? zitten ze te knellen, prikken ze in je oksels, krijg je irriterende rode strepen onder je borsten en heb je er de hele dag last van? Of krult je BH in de rug, wat zorgt voor een knellend gevoel of zijn de zijkanten van een beugel bh niet hoog genoeg waardoor deze in de huid snijdt en de huid eroverheen duwt?

 

Dan is een BH zonder beugels misschien de oplossing..! Lees hier meer over de verschillende soorten bh's zonder beugels en waar je op kan letten. 

 

CLARA van ANITA COMFORT

 

De Beugelloze BH Clara van Anita Comfort is een best seller uit de collectie van Anita Comfort. Hij is soepel, comfortabel en gemaakt van een zachte gladde stof.  De BH heeft brede gewatteerde schouderbanden waardoor insnijdende schouderbanden verleden tijd worden. Aan de onderzijde van de BH zit een smal randje, die ervoor zorgt dat de BH goed aangesloten blijft onder de borsten. De zijkanten zijn extra breed zodat de zijkanten ook goed ingepakt worden. Dit verminderd de kans op knellende of oprollende bh banden. De cup bestaat uit meerdere stukken die zorgen voor een stevige opwaartse lift. 

TOPCOMFORT BH JANA van ANITA COMFORT